LUXURY TRANSFERS AT
AWESOME PRICES
LUXURY TRANSFERS AT
AWESOME PRICES
LUXURY TRANSFERS AT
AWESOME PRICES
Previous
Next
82701

Достапни сме 24 часа, 7 дена во неделата за превоз на луѓе од или до аеродроми, делегации и конференции во Македонија и околните земји. Возилата на Мерцедес од E и S класа се достапни 24 часа, како и нашиот личен возач. Имаме долгогодишно искуство со многубројни делегации, конвенции, шатл и аеродромски трансфери и единечно – приватни возења. „LuxVipDrive“ се познати по своите услуги од прва класа и искусен шофер кој зборува англиски, со главна цел да се обезбеди поудобно и попријатно возење, како и навремено пристигнување до саканата дестинација.

Закажете го вашиот транспорт денес

НАЈДЕТЕ ГО ВАШИОТ ОДГОВОР ТУКА.

Ние сакаме свадби и имаме огромно искуство и знаење за индустријата. Ние работиме тесно со вашиот планер за венчавки за да извршиме непречен и беспрекорен трансфер и за вас и за вашите гости. Можеме да приспособиме за да одговараме на вашите желби, ниедно барање не е преголемо за нашиот тим да помогне да го направиме вашиот ден посебен.

Бидејќи нудиме луксузна услуга за патување, за да обезбедиме максимална удобност, препорачуваме максимум пет возрасни или четири возрасни и две мали деца или тројца возрасни и три мали деца. Генерално, препорачуваме максимум пет патници за да обезбедиме навистина удобно патување

Едноставно кликнете на табулаторот „направи резервација или „побарај понуда“ на врвот на почетната страница. Потоа следете ги упатствата за да ги пополните деталите за формуларот за резервација, кликнете на копчето „побарај понуда“ и ова ќе го генерира барањето. Ова потоа ќе создаде барање за резервација на нашиот систем и исто така ќе ви обезбеди е-пошта со потврда за барањето за резервација. Потоа ќе ви ја испратиме понудата за избраниот трансфер врз основа на информациите дадени заедно со врската за плаќање за да платите за трансферот со кредитна картичка преку безбедната установа за плаќање.

Едноставно не можеме да ја наведеме секоја локација и скијачко одморалиште во кое можеме да се префрлиме. Значи, ако не можете да ја најдете ниту маршрутата, скијачкото одморалиште или локацијата за подигање/отпуштање во нашите менија, тогаш ве молиме е-пошта или телефонирајте ни за да разговараме за вашите барања. Испратете ни е-пошта на contat@viptaxi.mk барајќи појаснување дали работиме до вашата посакувана дестинација. Во повеќето случаи, бидејќи нудиме услуга нарачана, можеме да сместиме која било локација.

Плаќањето за вашиот трансфер(и) е (се) извршено целосно во моментот на резервацијата со обезбедената е-пошта за потврда за плаќање. Плаќањата може да се вршат со кредитна картичка преку нашето безбедно плаќање преку Интернет или во просториите

Yes, you may pay the driver cash at the time of pick up.

Yes, you can book a transfer with multiple stops as you require, however this will need to be confirmed at the time of booking using the additional information section provided in our booking system, so that travel arrangements and any additional cost that maybe incurred as a result of a bespoke service, can be assessed.

If you cannot locate your chauffeur then we recommend you call the mobile telephone number we provide you with, as indicated on your transfer confirmation. We also suggest that 30 minutes after the scheduled pick-up time if you have not located the driver then go to the airport information/visitor desk. In most cases our chauffeur will attempt to meet you at the airport information/visitor desk if they have not managed to locate you at the arrivals area. The chauffeur will attempt to contact you by sms text message and telephone voice call to ensure a timely rendezvous.

Yes, provided that we are informed prior to the pick-up as we have to amend the transfers personnel manifest list, and as long as the total passengers do not exceed 5 persons.

Нашите возила се најмодерни и најлуксузни модели на Mercedes бизнис класа опремени со клима уред, кожен ентериер, системи за навигација како и дополнителна опрема која е додаток на вашата удобност и безбедност за време на возењето. Вашето задоволство, удобност и сигурност се наша примарна цел.

Thank you for Scheduling

Our representative will contact you Soon on your provided  phone number 

Follow us

on social media